Mor og datter

2 ideer til søde og personlige gaver til din mor

Skal du give en gave til din mor, bør du gå udenom at give de gaver, som man næsten altid giver til sin mor. Cremer, parfumer og smykker er ikke en god idé. En mor er nemlig så meget end klicheer og kønsstereotyper.

I stedet bør du give hende noget, som rent faktisk betyder noget. Her er det især billeder, tekster og andre former for minder, der vil gøre hende glad. At give noget personligt er altid en meget bedre idé end at give noget, som du tror, hun måske har brug for. Det vil gøre, at hun bliver rørt, og at hun får en god dag.

1 – En tale er den bedste gave

Holder din mor en fest er der en oplagt gave, du kan give i forbindelse hermed. Hvis for eksempel din mor fylder år eller har noget andet at fejre kan det være, at hun inviterer mange mennesker med til en fest.

Her kan du give en gave i form af en tale. Det kan være skønt at holde en tale for en, du holder af. Undervejs og inden kan det være meget grænseoverskridende. Det kan være svært at få planlagt, men efter det er gjort vil du være flyvende. Uanset hvad du siger, og hvor nervøs du er, vil din mor elske dig for det. For en tale, som du holder direkte fra hjertet vil være noget, som hun vil elske.

Det kan være, at du fortæller om nogle helt særlige minder eller lignende. Her kan din mor høre, hvor meget du elsker hende. Der er ingen tvivl om, at det vil gå rent ind. Det er en oplagt gave til mor, hvis du vil give en gave hun ikke kommer til at glemme.

2 – Hjælp til hvad hun har brug for

En af de eneste ting, vi kan være sikre på i dette liv, er, at alle er fejlbarlige. Vi har alle ting, vi ikke er gode til, og det er noget af det, som er med til at gøre os interessante og til rigtige mennesker. Lægger man skjul på, hvad man er god til kan der være mange ting, man går glip af. Generelt er folk nemlig gode til at hjælpe hinanden.

Ved du, at din mor er dårlig til at få gjort visse ting kan du udnytte dette i en gave. Du kan give hende et gavekort på noget, som hun ikke selv får gjort. Det kan for eksempel være, at hun ikke er så god til at købe tøj.

Måske har hun svært ved at vide, hvad hun skal købe, og hun får det ikke gjort. Her kan du være den gode datter eller søn og give hende et gavekort. Det kan bestå i, at I sammen går ud og vælger noget smukt tøj til hende. Bare det, at det bliver sat i kalenderen kan gøre, at hun får det gjort og det kan næsten være en gave i sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

21 + = 31